Φθιώτιδος Συμεών: Η Εκκλησία πρωταγωνιστεί στις δράσεις για το περιβάλλον - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 11:12 Φθιώτιδος Συμεών: Η Εκκλησία πρωταγωνιστεί στις δράσεις για το περιβάλλον - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αρκίτσα και τη βόρεια Εύβοια σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος - Τι είπε για τις δράσεις της Εκκλησίας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας.

Από την παραλία της Αρκίτσας σε απ΄ ευθείας σύνδεση μίλησε το πρωί της Κυριακής στο Mega ο Φθιώτιδος Συμεών, ο οποίος είναι επικεφαλής της αρμόδιας Συνοδικής Επιτροπής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον  Φθιώτιδος Συμεών το πρωί της Κυριακής θα επισκεφτούν την "πληγωμένη" Εύβοια στις Ροβιές, αλλά και την πυρόπληκτη Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ.

Στην επιστροφή το απόγευμα της Κυριακής, ο Μακαριώτατος στο λιμάνι της Αρκίτσα θα ευλογήσει περιβαλλοντική δράση καθαρισμού των ακτών της Λοκρίδος στον Μαλιακό κόλπο, καθαρισμού και κλάδευση στην περιοχή της παραλίας της Αρκίτσας, των αθλητικών γηπέδων, των παιδικών χαρών και του πάρκου της Μεγάλης Σουβάλας Αρκίτσας.

Δείτε όλο όσα είπε στην εκπομπή του Mega για τις περιβαλλοντικές δράσεις ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας:


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση