Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεροποντή και χαλάζι σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 08:08 Νεροποντή και χαλάζι σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αέρας σήκωσε πινακίδες, έσπασε δέντρα και ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί…

Αστραπόβροντα, δυνατή βροχή και δυστυχώς σε κάποιες περιοχές χαλάζι, έφερε το μπουρίνι που έπληξε απογευματινές ώρες κυρίως την Ανατολική Φθιώτιδα.

Στο κομμάτι της Πελασγίας στη θέση Λιασίκι είχαμε για λίγα λεπτά δυνατή βροχή που συνοδεύτηκε από χαλάζι.

Δείτε το βίντεο:

Πολύ δυνατή νεροποντή είχαμε και στη Γλύφα με το σύννεφο να περνά στη συνέχεια απέναντι στη Βόρεια Εύβοια. Γενικά τα σύννεφα σχηματίστηκαν κυκλικά στην Όθρυ επηρεάζοντας έντονα τις περιοχές των Δήμων Δομοκού και Στυλίδας.

Στη Λαμία αν και σηκώθηκε δυνατός αέρας, το μπουρίνι δεν πέρασε μέσα από την πόλη μέχρι τις 8 το βράδυ. Ωστόσο στα διόδια της Μαυρομαντήλας ο αέρας σήκωσε προειδοποιητικές πινακίδες, ενώ στην παλαιά εθνική οδό και στις περιοχές της ΔΕ Γοργοποτάμου, έπεσαν δέντρα και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μπουρίνι και στην Οίτη:

Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού στο Καρπενήσι. Δείτε φωτογραφίες:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί τα επόμενα 24ωρα, εξαιτίας των μεγάλων θερμοκρασιακών μεταβολών.

Την Τρίτη (07-06-2022) τα ισχυρά φαινόμενα ωστόσο θα είναι λιγότερα και μικρότερης διάρκειας. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο. Τις βραδινές ώρες προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων.

Την Τετάρτη (08-06-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Στερεά.