Βοιωτία: Εξιχνιάστηκαν κλοπές και μία απόπειρα κλοπής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 19:35 Βοιωτία: Εξιχνιάστηκαν κλοπές και μία απόπειρα κλοπής

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα…

Από την Ασφάλεια Λιβαδειάς στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής κατά το διάστημα από 12/10/21 έως 3/2/22 σε περιοχές της Βοιωτίας.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει δύο Έλληνες που από κοινού με συνεργούς τους - άγνωστους προς το παρόν - αφαίρεσαν τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, ίδιου μοντέλου και μάρκας, από περιοχές της Λιβαδειάς και του Ορχομενού Βοιωτίας, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη ένα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Ένα από τα προαναφερόμενα κλεμμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πρωινές ώρες της 27-11-2021, σε περιοχή της Λιβαδειάς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Γίνεται μνεία ότι οι δράστες, έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. 

Επίσης από την Ασφάλεια Θηβών εξιχνιάστηκαν κλοπές από εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στη Θήβα για τις οποίες ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη Έλληνες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, φέρεται να εισήλθαν τρεις (3) διαφορετικές φορές στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων και να έκλεψαν από σταθμευμένα οχήματα, ποσότητα πετρελαίου και δύο (2) μπαταρίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση