Δήμος Στυλίδας: Αλήθειες και ψέματα για τη μείωση των τελών ύδρευσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 23:57 Δήμος Στυλίδας: Αλήθειες και ψέματα για τη μείωση των τελών ύδρευσης

Δελτίο τύπου σχετικά με όσα κυκλοφόρησαν από την μείζονα αντιπολίτευση για τη μείωση των τελών ύδρευσης, εξέδωσε η δημοτική αρχή Στυλίδας.

Όπως αναφέρει: «Μετά την ομόφωνη ψήφιση της μείωσης των τελών ύδρευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης βρισκόμενος σε αδιέξοδο, σύρθηκε στην ουσία σε επιβράβευση της πολιτικής που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή, με την ψήφιση της εισήγησης, κατά τη συνήθη όμως πρακτική του, δεν μπορεί παρά να παραπληροφορήσει για ακόμη μια φορά τους δημότες».

Παρακάτω εξηγεί γιατί η αντιπολίτευση επιχείρησε να παραπληροφορήσει τους δημότες:

1. Αναφέρθηκε σκοπίμως σε επιστολές επιβολής προστίμων από το Δήμο προς τους δημότες χωρίς να επισημάνει ότι ουδέποτε επιβλήθηκε κάποιο τέτοιο πρόστιμο.

2. Μίλησε επίσης για το κόστος προμήθειας των υδρομέτρων με φτηνή όπως πάντα επιχειρηματολογία , φτάνοντας στο σημείο να αναφέρει μέχρι και τιμές πώλησης υδρομέτρων σε καταστήματα της πόλης, χωρίς όμως να αναφέρει τις τεχνικές προδιαγραφές των συγκεκριμένων υδρομέτρων (ευρωπαϊκής προέλευσης EN14154, βαρέως τύπου, με ΙSΟ 4064) ούτε ότι απαιτούνται υλικά για την τοποθέτηση, ούτε βέβαια τη διαδικασία διαγραφής και καταχώρησης στη βάση δεδομένων των νέων υδρομετρητών.

«Στην πραγματικότητα, η Δημοτική Αρχή κατάφερε με τη βοήθεια των δημοτών, να μπει σε μια σειρά το θέμα ύδρευσης, τόσο υπηρεσιακά με τη σωστή οικονομική διαχείριση, όσο και θεσμικά με τη ψήφιση του νέου κανονισμού ύδρευσης, καταλήγοντας στο σημερινό αποτέλεσμα της μείωσης των τελών, με σοβαρότητα και προσπάθεια ελάφρυνσης, έστω και μικρής, των δημοτών. Η προσπάθεια συνεχίζεται ….», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση