Μια βραδιά για ποτό, με καλό σκοπό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 09:28 Μια βραδιά για ποτό, με καλό σκοπό!

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας και ο ΑδεσποΤάκης, διοργανώνουν μια βραδιά για ποτό, με καλό σκοπό, το Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Three Monkeys (πλ. Εφτά Βρύσες - Λαμία)!

Θα απολαύσετε το ποτό σας και νόστιμα finger food, σε ένα από τα πιο όμορφα και παραδοσιακό μέρη της πόλης, τις 7Βρύσες.

Θα διεκδικήσετε μέσα από την λαχειοφόρο μας, ένα Tablet Lenovo, ενώ παράλληλα θα έχετε βοηθήσει ένα αδεσποτάκι να φάει, φιλοξενηθεί, να κάνει τα εμβόλια του, τις θεραπείες του, τα χειρουργεία του...

Ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να διασκεδάσουμε και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τα πλασματάκια που μας χρειάζονται.



Λαχνοί προπωλούνται:

στα γραφεία του Φιλοζωικού Συλλόγου Λεωνίδου 24 Λαμία και στα:
* cafe 3Monkeys ( Μακρυγιάννη 3, Πλ. Αλέκου Καιλα 7, Βρύσες Λαμία)
* Κτηνιατρείο Σωτηρίου (Βασιλικών 25, Λαμία)
* Κομμωτήριο σκύλων GNTD (Θερμοπυλών γραμμές & Κωνσταντινουπόλεως, Λαμία)
* PARFOIS (Πλ. Πάρκου 11-13, Λαμία)
* PASSION underwear (Λεωνίδου 4, Λαμία)

Ο αριθμός των ζώων που εμφανίζονται καθημερινά μεγαλώνει και παράλληλα τα έξοδα των εθελοντών μας, στην προσπάθεια τους να τα βοηθήσουν, διογκώνονται..

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, και αυτά μας χρειάζονται Όλους.

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση