Λαμία: Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 08:34 Λαμία: Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Νέα πυρκαγιά στο κατάστημα εστίασης, που είχε "λαμπαδιάσει" η καμινάδα το πρωί της Δευτέρας, στην οδό Καραγιαννοπούλου και συμβολή με την πλατεία Πάρκου.

Ήταν λίγο πριν τις 5:00΄ το απόγευμα της Τετάρτης όταν πυκνός καπνός άρχισε να βγαίνει από την καμινάδα, αλλά και μέσα από το κατάστημα.

Οι ταξιτζήδες άκουσαν τους εργαζόμενους να καλούν σε βοήθεια και έτρεξαν να βοηθήσουν, ενώ συναγερμός σήμανε και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αρχικά το προσωπικό του καταστήματος με τη βοήθεια των ταξιτζήδων και στη συνέχεια οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν αυτή πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Μάλιστα την ώρα που ήταν μέσα το προσωπικό και οι ταξιτζήδες και επιχειρούσαν να σβήσουν τη φωτιά, εξερράγη ένας σωλήνας με τις φλόγες να ξεπηδούν στο εσωτερικό του καταστήματος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Με τη βοήθεια της αστυνομίας η κυκλοφορία διεκόπη στην οδό Καραγιαννοπούλου να να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών οι οποίοι πολύ γρήγορα έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μάλιστα στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε και ο Υποστράτηγος του ΠΣ Δημήτρης Καρασαββίδης, Συντονιστής Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, ως επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τη σημερινή επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο κέντρο της πόλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση