Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 08:37 Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Λαμίας

«Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου, η οποία φαίνεται να συμβάλλει στη δρομολόγηση και θεραπεία των οξύτατων προβλημάτων του Νοσοκομείου μας....», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοτρωνιάς, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα έχει συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Γκάγκα.

Διαβάστε τη δήλωση του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά για τα προβλήματα του ΓΝ Λαμίας:

«Εκφράζω την ικανοποίηση μου για τις ανακοινώσεις του φίλου, συντοπίτη Υπουργού Γιάννη Οικονόμου, μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό κ. Πλεύρη και την κινητικότητα που πλέον εμφανίζεται για τα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου, η οποία φαίνεται να συμβάλλει στη δρομολόγηση και θεραπεία των οξύτατων προβλημάτων του Νοσοκομείου μας.

Ασφαλώς τα προβλήματα δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα. Υπάρχουν θέματα με πληθώρα κλινικών και με αποχωρήσεις μεγάλου αριθμού ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών.

Το μείζον, όμως, είναι ότι ως Κυβέρνηση προκηρύσσουμε θέσεις που παραμένουν ακάλυπτες και το νοσοκομείο μας, όπως ομολογεί και ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ, δεν είναι ελκυστικό. Προφανώς αυτό έχει αιτίες και αφορμές.

Αυτά και άλλα θέματα του πρόσφατου νόμου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα συζητήσω την ερχόμενη Δευτέρα σε συνάντηση που θα έχω με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Γκάγκα.

Η πολιτική μας στον τομέα της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσω να είμαι παρών, να αναδεικνύω και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων, στο πλαίσιο πάντα του θεσμικού μου ρόλου».       

Προσαρμοσμένη αναζήτηση