Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» ο "πρίγκηπας" των 7 Βρυσών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 12:36 «Έφυγε» ο "πρίγκηπας" των 7 Βρυσών Λαμίας

Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη Πάνου από τη Λαμία.

Σε ηλικία 79 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο Ευάγγελος Πάνου του Ηλία, συνταξιούχος πολιτικής αεροπορίας, ο οποίος ήταν και γνωστός ως "πρίγκηπας" στις Επτά Βρύσες Λαμίας.

Ο Βαγγέλης Πάνου γεννήθηκε στην Ξυνιάδα Δομοκού και μεγάλωσε στη Λαμία. Από μικρό παιδί είχε μπει στην βιοπάλη και πάρα τις αντίξοες συνθήκες εκείνης της εποχής κατάφερε να γίνει Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός.

Ήταν πολύ εργατικός, αλλά και ανήσυχο πνεύμα, γι αυτό έφυγε να δουλέψει στα καράβια θέλοντας να γυρίσει σε όλο τον κόσμο. Όταν επέστρεψε, από την δεκαετία του '80 και μετά, εργάστηκε στη ΜΟΜΑ και αργότερα πήγε στην Πολιτική Αεροπορία.

Στο ενδιάμεσο για καποια χρόνια είχε ανοίξει κατάστημα (ηλεκτρολογείο) στα στενά κοντά στις "7 Βρύσες" στη Λαμία, όπου εκεί σύχναζε με τους φίλους του, οι οποίοι τον φώναζαν ο  "πρίγκηπας" των 7 Βρυσών Λαμίας και έτσι τον προσφωνούσαν μέχρι και τώρα όταν τους επισκέπτοταν στη Λαμία, αφού τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πάτρα. 

Ο Βαγγέλης Πάνου με τη σύζυγό του Ιωάννα δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά: τον Ηλία, την Βασιλική, την Μαρία και την Χριστίνα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα  Πέμπτη (23/06/2022) στις 5:00' το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Μηνά, στο Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.