Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Elvis»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 12:30 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Elvis»!

«Νεκρό Τηλέφωνο», «Lightyear» και «ELVIS» οι ταινίες της εβδομάδας 23 με 29 Ιουνίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

To «Νεκρό Τηλέφωνο» με την ανατριχιαστική ερμηνεία του Ίθαν Χοκ έρχεται στο Cinepolis Γαλαξίας. Στην αίθουσα δύο παιζεται το «Lightyear» της Disney-Pixar και η μουσική βιογραφία του «Βασιλιά Elvis Presley» με τον Τομ Χανκς . Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «ELVIS».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Νεκρό Τηλέφωνο», «Lightyear» και «ELVIS» ξεκινούν από την Πέμπτη (23/6).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (25/6) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Νεκρό Τηλέφωνο»

Περίληψη
Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Και χτυπάει.
Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον
Ηθοποιοί: Μέισον Τέιμς, Μάντελεν ΜακΓκρο, Τζέρεμι Ντέιβις, Τζέιμς Ράνσον, Ίθαν Χοκ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Lightyear»

Περίληψη
Μια περιπέτεια δράσης επιστημονικής φαντασίας και η ιστορία προέλευσης του Μπαζ Λάιτγιαρ, του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι, το "Lightyear" ακολουθεί τον θρυλικό Αστροφύλακα αφού έχει περιπλανηθεί σε έναν εχθρικό πλανήτη 4,2 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη μαζί με τον διοικητή του και το πλήρωμά τους . Καθώς ο Μπαζ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι μέσα από το χώρο και τον χρόνο, τον συνοδεύουν μια ομάδα φιλόδοξων νεοσύλλεκτων και η γοητευτική γάτα-ρομπότ, η Σοξ. Περιπλέκει τα πράγματα και απειλεί την αποστολή η άφιξη του Ζορκ, μια επιβλητική παρουσία με έναν στρατό από αδίστακτα ρομπότ και μια μυστηριώδη ατζέντα.

Σκηνοθεσία: Άνγκους Μακλέιν
Ηθοποιοί: Chris Evans, Taika Waititi, James Brolin, Dale Soules, Keke Palmer, Elfren Ramirez, Mary McDonald-Lewis, Uzo Aduba και Isiah Whitlock Jr

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«ELVIS»

Περίληψη
Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ ‘’Μάβερικ’’ Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘’Ρούστερ’’ και ‘’Γκουζ’’ αντίστοιχα.
Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν
Ηθοποιοί: Όστιν Μπάτλερ, Τομ Χανκς, Ολίβια ΝτεΤζόντζ, Έλεν Τόμσον, Ρίτσαρντ Ρόξμπουργκ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Νεκρό Τηλέφωνο» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Lightyear» στις 19:00 στην Αίθουσα 2 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά)
  • «ELVIS» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση