Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 13:42 Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, μέσω της πλατφόρμας zoom…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, διοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18:00’ με θέμα: «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Πρωτοβουλίες & χρηματοδοτικά εργαλεία στήριξης των ΜΜΕ».

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα έχει ως κύριο σκοπό την παροχή προνομιακής ρευστότητας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας καθώς και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της υγιούς Ελληνικής Επιχειρηματικότητας.

Επίσης, η Τράπεζα στοχεύει στην ανάπτυξη αναγνωρίσιμων και συγκεκριμένων προϊόντων για την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών της αγοράς. Σήμερα η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα διαχειρίζεται δάνεια με χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 8 δις Ευρώ.

Ομιλητές θα είναι ο Γενικός Διευθυντής Χρηματοδοτικών Προϊόντων, Στέργιος Σουγιουτζόγλου και ο Διευθυντής Δανείων και Εγγυήσεων Γεώργιος Τσαγκαράκης.

Στο φάσμα των δραστηριοτήτων της, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα έχει σχεδιάσει ένα αριθμό χρηματοδοτικών εργαλείων και πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ρευστότητας και αποδοτικότητας των Μικρομεσαίων και Μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ.

Meeting ID: 848 7497 8278

Passcode: 356800

Προσαρμοσμένη αναζήτηση