Συνάντηση Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδος με τον Περιφερειάρχη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 12:28 Συνάντηση Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδος με τον Περιφερειάρχη

Με αίτημα τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για τα άτομα με αναπηρία.

Το δελτίο τύπου:

Ως Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδος είχαμε την τιμή να συναντηθούμε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, τον κύριο Φάνη Σπανό με αίτημα τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για τα άτομα με αναπηρία.

Συζητήσαμε την άμεση υλοποίηση του αιτήματος που αφορά το μέλλον των παιδιών μας, όταν εμείς θα εκλείψουμε ή ασθενήσουμε και δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να τα βοηθήσουμε. Αντιλαμβάνεστε ποια θα είναι η επόμενη μέρα για αυτά;

Επίσης ενημερώσαμε, ότι σε αυτό το πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχουν ο Δήμος Λαμιέων, όπου έχει ενημερωθεί για το αίτημα καθώς και η εκκλησία που είναι πάντα κοντά μας.

Αυτό που αποκομίσαμε είναι ότι ο Περιφερειάρχης θέλει να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο, καθότι το θεωρεί αναγκαίο για τις οικογένειες των ατόμων με αναπηρία και μας διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε συνάντηση με τους υπόλοιπους φορείς για το πως θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δομή το συντομότερο δυνατόν.

Για εμάς η υλοποίηση του αιτήματος, αφορά το μέλλον των παιδιών μας και είναι η καθημερινή μας αγωνία, ο αγώνας μας, η μόνιμη έγνοια μας ανάμεσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Ως Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδος, ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας για την άμεση ανταπόκρισή του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση