Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Βόμβα»: Παραιτήθηκε ο Θανάσης Καρακάντζας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 09:16 «Βόμβα»: Παραιτήθηκε ο Θανάσης Καρακάντζας

Ραγδαίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Στερεάς με αντικατάσταση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Σαν «βόμβα» έπεσε στη Φθιώτιδα η είδηση ότι ο Θανάσης Καρακάντζας παύει να είναι από σήμερα το πρωί Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας, μετά από συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το τελευταίο διάστημα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς έφτασαν κάποιες καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη σε προσωπικό της Περιφέρειας.

Ο Φάνης Σπανός, μετά από κάποιες διερευνητικές επαφές που έκανε, σήμερα το πρωί κάλεσε στο γραφείο του τον Θανάση Καρακάντζα, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας υπέβαλλε την παραίτησή του όχι μόνο από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και από Περιφερειακός Σύμβουλος.

Τη θέση του Θανάση Καρακάντζα στο Περιφερειακό Συμβούλιο παίρνει η πρώτη επιλαχούσα από το συνδυασμό της πλειοψηφίας που είναι η δικηγόρος Έμι Αργυροπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης που αλλάζει στη Φθιώτιδα, αφού ο Φάνης Σπανός είχε αντικαταστήσει τον Ηλία Κυρμανίδη, ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας πρόκειται να ορκιστεί τις επόμενες ημέρες η Ευθυμία Αργυροπούλου, ως πρώτη επιλαχούσα της παράταξης: "Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας".

Η αντικατάσταση, έρχεται σε συνέχεια της παραίτησης του Αθανάσιου Καρακάντζα, από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, αλλά και από Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, για προσωπικούς λόγους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του και προχωρά τις διαδικασίες ορισμού νέου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας.