Τακτικό Ιατρείο Φυσικοθεραπείας στο ΚΥ Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 19:04 Τακτικό Ιατρείο Φυσικοθεραπείας στο ΚΥ Καμένων Βούρλων

Απόφοιτοι των Σχολών Φυσικοθεραπείας θα μπορούν να κάνουν από το νέο ακαδημαϊκό έτος την πρακτική τους…

Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Φυσικοθεραπείας δημιουργείται στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων στο πλαίσιο της συνεργασίας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στόχος τους η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων Φυσικοθεραπευτής, σε απόλυτη συνεργασία με τον Διοικητή του Γ.Ν. Λαμίας.

Επιπλέον, προαναγγέλλεται ότι από το νέο ακαδημαϊκό έτος απόφοιτοι Σχολών Φυσικοθεραπείας θα μπορούν να πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση