Λαμία: Λιποθύμησαν μέσα στο δρόμο από τη ζέστη - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:15 Λαμία: Λιποθύμησαν μέσα στο δρόμο από τη ζέστη - Δείτε εικόνες

Μπορεί τις τελευταίες ώρες οι συνθήκες να μην παραπέμπουν σε καύσωνα, ωστόσο κάτω από τον ήλιο τα πράγματα είναι δύσκολα ειδικά για τους πιο ηλικιωμένους και θέλει προσοχή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (25/6), ξαφνική αδιαθεσία αισθάνθηκε άνδρας που μόλις είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και ετοιμαζόταν να περάσει απέναντι στο σπίτι του στην οδό Υψηλάντου, λίγο πριν το Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Ο άνθρωπος σωριάστηκε καταμεσής του δρόμου κι έσπευσαν γείτονες και διερχόμενοι οδηγοί για να τον σηκώσουν και να τον μεταφέρουν μέχρι την άκρη του δρόμου, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρέθηκε και Ομάδα ΔΙΑΣ για να βοηθήσει.

Μία ακόμη λιποθυμία ηλικιωμένης γυναίκας είχαμε και την προηγούμενη ημέρα στο κέντρο της Λαμίας. Η γυναίκα σωριάστηκε, πιθανόν λόγω της ζέστης, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Αγίου Νικολάου, από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση