Μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:30 Μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα (φωτογραφία αρχείου)

Στο Βαθύλακκο Καρδίτσας…

Στις φλόγες παραδόθηκαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ένα άλλο αυτοκίνητο και εκατοντάδες δέματα χορτάρι σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στο χωριό Βαθύλακκος το μεσημέρι της Κυριακής (26/6).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 μ.μ. και χρειάστηκαν ισχυρές δυνάμεις για να αποτρέψουν τα χειρότερα, δηλαδή την επέκταση της πυρκαγιάς στο γειτονικό δάσος αλλά και στην κτηνοτροφική μονάδα που υπήρχαν ζώα.

Στο σημείο συγκεκριμένα βρέθηκαν 7 πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 15 πυροσβέστες από διάφορες πυροσβεστικές υπηρεσίες του Ν. Καρδίτσας αλλά και των Τρικάλων που προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς από τα δύο οχήματα και τα δέματα που καιγόντουσαν. Στο φόρτηγο που κάηκε φαίνεται να υπήρχαν περί τα 60 δέματα με χορτάρι ενώ αλλά 500 περίπου ήταν αποθηκευμένα.

Στο σημείο θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της βραδιάς όχημα με πυροσβέστες για να αντιμετωπίσει πιθανή αναζωπύρωση.

Τη σχετική έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Π.Υ. Καρδίτσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση