Πυρκαγιά σε αγκυροβολημένο ιστιοφόρο - Τραυματίστηκε ο καπετάνιος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 11:55 Πυρκαγιά σε αγκυροβολημένο ιστιοφόρο - Τραυματίστηκε ο καπετάνιος (ΦΩΤΟ αρχείου)

Στην προσπάθειά του να μην επιτρέψει στις φλόγες να επεκταθούν…

Περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Γαλλίας, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καταγράφηκε απογευματινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Αλόννησου.

Πρόκειται για το  Ι/Φ σκάφος ''IMAGINE'' σημαίας Γαλλίας, που βρισκόταν αγκυροβολημένο στην παραλία Μηλιά της Αλόννησου.

Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., έφτασε στο σημείο διαπιστώνοντας ότι η φωτιά είχε κατασβηστεί με ιδία μέσα και ότι από το περιστατικό είχε τραυματιστεί ο Κυβερνήτης του σκάφους στην προσπάθειά του να μην επιτρέψει την εξάπλωση της.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα ''ΠΑΤΗΤΗΡΙΟΥ'', απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το Λιμενικό Σταθμό Αλόννησου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''IMAGINE'', το οποίο μεταφέρθηκε ασφαλώς στο λιμένα ''ΠΑΤΗΤΗΡΙΟΥ''.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση