Εύβοια: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς διακινητές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:56 Εύβοια: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς διακινητές

Εντοπίστηκαν εννέα άτομα μέσα σε αυτοκίνητο , εκ των οποίων οι έξι δεν είχαν κάποιο νομιμοποιητικό έγγραφο μαζί τους…

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ως διακινητές, προέβησαν, πρωινές ώρες της Κυριακής (26/6), στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρύστου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία  για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση παράνομης εισόδου, μεταφοράς και παράνομης διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών.

Επίσης συνελήφθησαν ακόμη έξι (06) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι Λιμενικοί εντόπισαν στην περιοχή ''ΜΠΟΥΡΟΣ'' Καρύστου ένα επιβατικό όχημα, με επιβαίνοντες και τους εννέα (9) αλλοδαπούς, επτά (7) εκ των οποίων στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, τρεις (3) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το χρηματικό πόσο των 592,00€.

«Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη επέκταση της δράσης των μελών της υπόψη εγκληματικής οργάνωσης καθώς επίσης και την συνεργασία τους με έτερα μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση