Διενέργεια ψεκασμού στους κέδρους του ποδηλατόδρομου της Λεωφόρου Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:31 Διενέργεια ψεκασμού στους κέδρους του ποδηλατόδρομου της Λεωφόρου Ελευθερίας

Κάθε βράδυ εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Παρακαλούνται οι πολίτες να μη χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες ώρες τον ποδηλατόδρομο…

 Η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών & Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων θα προχωρήσει στην διενέργεια ψεκασμού για την προστασία των δενδροστοιχιών κέδρων στον ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Ελευθερίας.

Ο ψεκασμός θα γίνει από εδάφους με οξυχλωριούχο χαλκό, με μπεκ μικρής διασποράς, με χαμηλή πίεση ψεκασμού και κατάλληλες καιρικές συνθήκες για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας δημιουργίας ψεκαστικού νέφους λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης του ψεκασμού είναι απόψε (27 Ιουνίου 2022) αργά τις νυχτερινές ώρες, μετά τις 10.30 μ.μ., εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και θα συνεχιστεί τις επόμενες νύχτες μέχρι την ολοκλήρωση.

Για την διευκόλυνση των εργασιών και την αποφυγή κινδύνου θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή κυκλοφορίας των πεζών εντός του ποδηλατόδρομου.

Παρακαλούνται όσοι κάνουν χρήση του ποδηλατόδρομου να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση