Λαμία: Κατακόρυφη αύξηση των rapid tests και των κρουσμάτων!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:29 Λαμία: Κατακόρυφη αύξηση των rapid tests και των κρουσμάτων!

Όλη την εβδομάδα δωρεάν δειγματοληψίες…

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, έφερε περισσότερο ενδιαφέρον στυς πολίτες που σπεύδουν να δώσουν δείγμα στα δωρεάν rapid tests που διενεργούν οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στη Λαμία!

Έτσι τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στα δύο σταθερά σημεία σε Γαλανέικα και ΠΕΛ πραγματοποιήθηκαν 341 τεστ, αύξηση 81% σε προσέλευση πολιτών από την τελευταία διπλή δράση της περασμένης Παρασκευής και βρέθηκαν 35 θετικά από 13 που είχαν εντοπιστεί τότε ή τα 15 που εντοπίστηκαν σε μία δράση το Σάββατο!

Πιο αναλυτικά 147 δειγματοληψίες έγιναν στα Γαλανέικα με 11 θετικά που αντιστοιχούν σε εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 11 με 71 ετών.

Στην ΠΕΛ έγιναν ακόμη 194 με 24 θετικά. Τα 20 είναι εμβολιασμένα με τις ηλικίες τους από 7 έως 71 ετών.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων δειγματοληψίων μέσα στην εβδομάδα, καθώς τα δύο αυτά σημεία θα υποδέχονται τον κόσμο έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου με το παρακάτω ωράριο:

• Δημοτικό Parking Γαλανέικα, Αλύτρωτων Πατρίδων και Αγίας Παρασκευής, Λαμία, 09:00’-15:00’

• Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας-Χώρος Εκδοτηρίων, 10:00’-15:00’

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση