Στη δεκάδα της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας βιντεοπαιχνιδιών το Kolor-Blockz του Λαμιώτη Στάθη Τσασάκου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 13:39 Στη δεκάδα της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας βιντεοπαιχνιδιών το Kolor-Blockz του Λαμιώτη Στάθη Τσασάκου!

Το Kolor-Blockz! είναι ένα επερχόμενο πρωτοποριακό videogame, που δεν έχει προηγούμενο, σχεδιασμένο από τον 20χρονο Λαμιώτη Στάθη Τσασάκο - φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Σάμου.

Οι ιδιαίτεροι και αγαπημένοι ως τώρα χαρακτήρες, οι προκλητικές δοκιμασίες, η πανέμορφη μουσική και το ρετρό artstyle με μια δόση του μοντέρνου 2022, δημιουργούν ένα πανέμορφο δισδιάστατο μετασύμπαν σε μορφή παιχνιδιού.

Οι παίκτες θα κάνουν παράξενους αλλά αξιαγάπητους (?) φίλους, και πολύ επικίνδυνους εχθρούς που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο κόσμο της Reality 02. Πρόκειται να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που στηρίζεται στις επιλογές τους, καθώς είτε θα προσπαθήσουν να νικήσουν το πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν μία μυστηριώδη προφητεία φέρνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό επίλογο στην ιστορία, είτε σπάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού και να μετατραπούν σε μία άψυχη απειλή που θα σκορπά τον τρόμο στη Reality 02.

Ο τελικός:
To Digital The Big Indie Pitch 2022 (PC+Console Edition), πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2022, με το Kolor-Blockz! να κατακτά τη 4η θέση παγκοσμίως!

Αξιοσημείωτο είναι, πως ο Στάθης Τσασάκος υπήρξε ο νεότερος Μηχανικός Εφαρμογών στους 10 φιναλίστ του τελικού του Ιουνίου. Οι κριτές ένιωσαν το παιχνίδι να επαναφέρει τη ζεστασιά παλιότερων αριστουργημάτων όπως το Undertale και το Earthbound, αλλά με μία εντελώς πρωτότυπη ατμόσφαιρα – γεγονός που θα μπορούσε να κάνει την ιδέα αν αξιοποιηθεί σωστά να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο του gaming.

Οι ορίζοντες του νεαρού δημιουργού άνοιξαν, και ο ίδιος παρουσίασε τη νέα του συνεργάτιδα στο τομέα της μουσικής και σχεδιασμού δευτερευόντων γραφικών,η οποία προτιμά να παραμένει πίσω από το ψευδώνυμο Selene.
 
Έξοδος από τηω Πρώιμη Πρόσβαση, και η συμφωνία με τη Valve:
O δημιουργός πιστεύει πως το Demo θα ολοκληρωθεί και θα βγει από τη Πρώιμη Πρόσβαση (Early Access) μέσα στο Φθινόπωρο του 2022. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η επίσημη συνεργασία του με τη SteamWorks της Valve, οπότε εκτιμάται πως η έξοδος του Demo από το Εarly Access θα συνοδέψει τη κυκλοφορία του στη πλατφόρμα Steam, ενώ υπάρχουν φήμες και για τη κυκλοφορία μίας δοκιμαστικής εκδοχής του παιχνιδιού και για κινητά.
 
Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο minor update του demo που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εδώ:
ή
 

 
Πρόσφατα σε δημοσίευσή του στα Social Media, ο Στάθης Τσασάκος (@stathis_tsks_) ανακοίνωσε πως νέες ιδέες και προσθήκες έχουν προκύψει από τότε που κυκλοφόρησε σε Early Access το Demo, και ανυπομονεί να δουλέψει σε αυτές με ένα μεγάλο αναμενόμενο update!
 
Η δημοσίευση επίσης περιείχε ένα μικρό “Sneak Peek” της νέας εκδοχής του Kolor-Blockz! παρουσιάζοντας τα νέα visuals, καθώς και το νέο σύστημα διαλόγων που μόνος του ανέπτυξε και πάλι.
 
Ακολουθεί το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση