Λαμία: Μηχανή παρέσυρε πεζό - Στο Νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 20:17 Λαμία: Μηχανή παρέσυρε πεζό - Στο Νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)

Το τροχαίο σημειώθηκε σε κυκλικό κόμβο…

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού από μηχανή, σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) στον κυκλικό κόμβο της Βασιλικών με Κύπρου.

Η μηχανή βγαίνοντας από τον κυκλικό κόμβο με κατεύθυνση προς Κύπρου, παρέσυρε ηλικιωμένο που διέσχιζε τη διάβαση.

Στην προσπάθειά του μάλιστα να τον αποφύγει, ο δικυκλιστής, που φορούσε κράνος, βρέθηκε με τη μηχανή στο έδαφος, χτυπώντας σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο εκεί.

Τελικά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε γρήγορα στο σημείο, πήρε τον οδηγό της μηχανής για τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ο ηλικιωμένος που είχε χτυπήσει ελαφρά στο πόδι δε θέλησε να μεταβεί.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας που συγκέντρωσε και τα απαραίτητα στοιχεία από τους εμπλεκόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση