Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 16:00 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου

 

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού)-Καμένα Βούρλα και Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου για εκτέλεση εργασιών ελέγχου εξοπλισμού σηράγγων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού)-Καμένα Βούρλα και Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου, με σκοπό τη διενέργεια ελέγχων των συστημάτων ασφαλείας των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, τηνΠέμπτη 30 Ιουνίου, από τις 07:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων  στο τμήμα απόΑνισόπεδο Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού)έως Δυτικό Η/Κ Καμένων  Βούρλων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα κατά τω ανωτέρω διάστημα, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου έως Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού)  στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής οδού και της Περιφερειακής Οδού Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση