Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήγε για ψάρεμα στο ποτάμι και πνίγηκε - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 10:37 Πήγε για ψάρεμα στο ποτάμι και πνίγηκε - Δείτε εικόνες

Τον έψαχνε όλη τη νύχτα η 7η ΕΜΑΚ και τελικά τον εντόπισε νεκρό τα ξημερώματα.

Ο λόγος για έναν 82χρονο από τη Βοιωτία ο οποίος συνήθισε να πηγαίνει για ψάρεμα στον Κηφισό ποταμό, κοντά στο φράγμα Μαυρογείας στην περιοχή του Ορχομενού. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 82χρονος ο οποίος είχε άριστη φυσική κατάσταση πολλές φορές βουτούσε στο ποτάμι και για να δροσιστεί.

Δυστυχώς χθες ήταν η τελευταια φορά που πήγε για ψάρεμα, αφού δεν επέστρεψε στο σπιτι του και οι δικοί άρχισαν αν τον αναζητούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αρχικά εντοπίστηκε το καλάμι ψαρέματος και τα ρούχα του ηλικιωμένου στις όχθες του ποταμού και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Στο σημείο εκτός από την αστυνομία και την ΠΥ Λιβαδειάς έσπευσε και η ομάδα ορμητικών νερών της 7ης ΕΜΑΚ με 8 άνδρες, οι οποίοι όλη τη νύχτα αναζητούσαν τον 82χρονο στα θολά νερά του ποταμού με δύο λέμβους. 

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του 82χρονου σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από το σημείο που βρήκαν τα ρούχα του και το καλάμι.

Κανείς δεν ξέρει αν ο ηλικιωμενος έπαθε κατι παθολογικό ή εάν πνίγηκε στο ποτάμι το οποίο τη συγκεκριμένη ημέρα είχε πολλές φερτές ύλες και ήταν πολύ θολό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα γίνει, όπως παραγγέλθηκε από τις Αρχές.

Δείτε βίντεο από το σημείο: