Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε 14χρονη - Νοσηλευόταν 4,5 μήνες στη ΜΕΘ μετά από ατύχημα στο μπάνιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 08:18 Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε 14χρονη - Νοσηλευόταν 4,5 μήνες στη ΜΕΘ μετά από ατύχημα στο μπάνιο

Τραγωδία βιώνει μία οικογένεια στον Βόλο. Έχασε την 14 ετών κόρη της, ύστερα από ατύχημα που είχε στο μπάνιο. Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν από τον περασμένο Φεβρουάριο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, η 14χρονη έπεσε στη μπανιέρα του σπιτιού της στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στον Βόλο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη πριν από 4,5 μήνες.

Η άτυχη 14χρονη νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (01.07.2022) από τον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση