Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 10:19 Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) κατά την επίσκεψή του στη Λαμία, ο Πρόεδρος του κοινοβουλευτικού σχηματισμού ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Νέα Άμπλιανη.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον κ. Ανδρουλάκη και τον ενημέρωσε για τις διοικητικές, τις κοινωνικοπρονοιακές και τις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως, οι οποίες στεγάζονται στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο, αλλά και γενικότερα για τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως σε όλο το εύρος της κανονικής της δικαιοδοσίας.

Μάλιστα τον προσκάλεσε να συναντηθεί με προσφυγόπουλα από την Ουκρανία, που θα φιλοξενηθούν τον Αύγουστο στις δομές της Μητρόπολης.

O κ. Ανδρουλάκης σημείωσε από την πλευρά του ότι «η ανθρωπότητα ζει υπό δύσκολες συνθήκες όπως είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, η αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων, η ενεργειακή και η επισιτιστική κρίση, με την τελευταία να χτυπά την πόρτα αδύναμων λαών» επισημαίνοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και των συνεργειών. «Είναι κρίσιμο όλοι οι θεσμοί της χώρας μας να βοηθούν με το συνεχές έργο τους ώστε να μην πάμε σε μία νέα εποχή αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων, μετά από δέκα χρόνια τεράστιας οικονομικής περιπέτειας, κατά την οποία χιλιάδες ελληνόπουλα έφυγαν στο εξωτερικό. Πρέπει να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα στον πολίτη και η εκκλησία βεβαίως» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση