Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 08:12 Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές της Λαμίας

Αναλυτικά οι περιοχές…

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 10:00’ σε τμήμα του ΔΔ Μεγάλης Βρύσης του Δήμου Λαμιέων.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 16:00’ στη Λαμία σε τμήμα του ΔΔ Καλυβίων (ενδεικτικές οδοί Δαβάκη, Άρη Βελουχιώτη, Μητρ. Δαμασκηνού).

Επίσης, θα γίνουν 30λεπτες διακοπές ρεύματος περί τις 08:00’ και τις 16:00’ στην περιοχή του ΚΕΥΠ, στο Παγκράτι, στα Καλύβια και πέριξ της οδού Κύπρου για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση