Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί μας έχουν επικηρύξει. Εμείς θα τους ανεχθούμε;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 12:46 Αυτοί μας έχουν επικηρύξει. Εμείς θα τους ανεχθούμε;

Στους δρόμους πάλι οι Επαγγελματοβιοτέχνες - «Κάλεσμα σε κινητοποίηση την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 »

Το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας, στη συνεδρίαση της 13ης Νοεμβρίου 2014 αποφάσισε ομόφωνα όπως συμμετέχει στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις, που εξήγγειλε το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ κατά της ψήφισης του Προϋπολογισμού  στη Βουλή, , πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας  την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 5,30  το απόγευμα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Όθωνος 3 στη Λαμία.

Το νέο φορολογικό με τα εξοντωτικά  πρόστιμα, η άρνηση ρεαλιστικών ρυθμίσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία  - το Δημόσιο και τις Τράπεζες, το νέο καθεστώς των συμβάσεων επαγγελματικής στέγης, οι εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν  και άλλες τόσες που έπονται, ο ΕΝΦΙΑ, η απελπιστική κατάσταση που ζούμε και οδηγεί εκατοντάδες συναδέλφους μας στην αυτοχειρία, η τρομοκρατία που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας μέσω του ΚΕΑΟ, και οι καθημερινές συλλήψεις συναδέλφων μας, δεν αφήνουν  κανένα περιθώριο εφησυχασμού.

Είναι ανάγκη συνολικής αντίστασης και ανατροπής της πολιτικής τους που οδήγησε την πλειονότητα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων  στην υπερχρέωση στο Δημόσιο, στα Ασφαλιστικά Ταμεία  και στις Τράπεζες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες – Βιοτέχνες – Εμπόρους – Αυτοκινητιστές  και κάθε αυτοαπασχολούμενο να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 5,30 το απόγευμα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας.

Η ψήφιση του προϋπολογισμού  στη Βουλή, θα σημάνει την πλήρη διάλυση και εξαφάνιση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και την ολοκληρωτική    φ τ ω χ ο π ο ί η σ η    της  κοινωνίας.

Αυτοί μας έχουν επικηρύξει. Εμείς θα τους ανεχθούμε;

Το Δ. Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Την Κυριακή 30-11-2014 και ώρα 13.00 το μεσημέρι, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας , μαζί με όλους τους φορείς της Φθιώτιδας στα νέα  πλευρικά διόδια της Αγ. Μαρίνας Στυλίδας.