Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε περιοχές της Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 09:17 Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε περιοχές της Στερεάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε ευαίσθητα οικοσυστήματα σε Εύβοια και Βοιωτία…

Στα πορτοκαλί «ντύνονται» πολλές περιοχές της χώρας μας για την Κυριακή 3 Ιουλίου, σύμφωνα με το χάρτη που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία.

Μέσα σε αυτές οι ΠΕ Βοιωτίας και Εύβοιας.

Ειδικότερα για τις Περιφερειακές Ενότητες: Αττικής, Ευβοίας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και τις νήσους Σάμου, Ικαρίας, Χίου, Ψαρών, Μυτιλήνης και Κυθήρων τίθεται σε εφαρμογή το 2ο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Π.Σ. και θα πραγματοποιηθούν περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και περιπολίες από Πυροσβεστικές, Αστυνομικές και Στρατιωτικές δυνάμεις.

Με αποφάσεις των αντίστοιχων Αντιπεριφερειαρχών υπάρχει απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές ΝATURA καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση όπως ορίζονται στις διατάξεις του Ν.998/1979 (Α΄289) για την αντιπυρική περίοδο 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση