Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 17:59 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν σε τμήματα  επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, από την Τρίτη 5 Ιουλίου έως την Πέμπτη 11 Αυγούστου, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα:

  • Περιοχή Ακραίφνιου (περί το 105,5ο χλμ.) :  Aμφίπλευρος αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας καθ’ όλο το 24ωρο, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα, δεξιά λωρίδα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
  • Περιοχή Αρκίτσας (από 159,5ο χλμ έως 161,8ο χλμ.) :  Θα ισχύσει καθ’ όλο το 24ωρο αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία,  με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα, αριστερή λωρίδα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
  • Περιοχή Αγ. Μαρίνας (222,3ο χλμ έως 219,9ο χλμ): Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθ’ όλο το 24ωρο.
  • Περιοχή Θερμοπύλων: Θα υλοποιηθεί, καθ’ όλο το 24ωρο, αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από το 204, 3ο χλμ. έως 205,6ο χλμ. Με την ολοκλήρωση της εν λόγω εργασίας, θα ακολουθήσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας. Επιπλέον, θα ισχύσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από το 206, 7ο χλμ. έως 209,1ο χλμ. Με την ολοκλήρωση της εν λόγω εργασίας, θα ακολουθήσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Οι Νέα Οδός/ Κεντρική Οδός έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Οι Νέα Οδός/ Κεντρική Οδός ευχαριστούν για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.