Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσοκομείο Λαμίας: Ξαναγεμίζει η ΜΕΘ Covid!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 08:36 Νοσοκομείο Λαμίας: Ξαναγεμίζει η ΜΕΘ Covid!

Αυξάνουν και οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες…

Μαζί με την αύξηση των κρουσμάτων και σε… πείσμα των προβλέψεων των επιστημόνων για σημαντική καθυστέρηση της αποτύπωσης της εικόνας και σε νοσηλείες σε ΜΕΘ, ήδη η Εντατική για ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας, μετρά τέσσερα (4) άτομα!

Μέσα σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες η ΜΕΘ πήρε τρεις ασθενείς φτάνοντας τους τέσσερις. Συγκεκριμένα 66χρονος Λαμιώτης που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο χρειάστηκε να μεταφερθεί στη Μονάδα, ενώ είχαμε και δύο καινούριες εισαγωγές ηλικιωμένων ανδρών που χρειάστηκαν διασωλήνωση.

Την ίδια ώρα αυξάνονταν και οι νοσηλευόμενοι στην Κλινική Κορωνοϊού (Πέτρινο) φτάνοντας τους 16! Τελευταίες εισαγωγές τριών ηλικιωμένων (δύο γυναίκες - ένας άνδρας) ηλικίας από 87 έως 96 ετών.

Παρακάτω δείτε τον πίνακα που παρουσίασε ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Θεοκλής Ζαούτης το πρωί της Δευτέρας, 4 Ιουλίου 2022. Παρουσιάζει την καθυστέρηση που παρατηρείται μεταξύ νοσηλειών σε ΜΕΘ και αύξησης των κρουσμάτων.

Θυμίζουμε ότι στην έκθεση της Δευτέρας οι διασωληνωμένοι ξεπέρασαν τους 100, μετά από 15 ημέρες. Η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων έχει ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου

Δείτε και έναν πίνακα που αφορά κρούσματα και νοσηλείες ΜΕΘ στον καιρό της μετάλλαξης «όμικρον».