Κολύμβηση: Επιτυχημένη για τους αθλητές της Αναγέννησης η 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 09:29 Κολύμβηση: Επιτυχημένη για τους αθλητές της Αναγέννησης η 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Αναγέννησης Λαμίας, στην 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Περιφέρειας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25 & 26/06/2022 στην Αθήνα.

Για την Αγωνιστική μας ομάδα, κυνήγησαν τα όρια για τη 2η φάση των Πανελληνίων αγώνων και αγωνίστηκαν οι:

Γκίστι Ανίσα, Καπούλα Γεωργία, Μαυροδήμου Ηλέκτρα, Μεϊδάνη Ισιδώρα, Ορφανοπούλου Αθανασία, Παπανικολάου Αγγελική, Αλεξόπουλος Άγγελος-Αναστάσιος, Κολαρμάνης Αθανάσιος, Κούτρας Αργύριος, Λάμπρου Γεώργιος-Παρασκευάς, Μανίκης Παναγιώτης, Μπρέκης Κων/νος, Παπανοκολάου Χαράλαμπος, Πασχαλίδης Γεώργιος, Ρίζος Ευάγγελος-Παναγιώτης, που αποτέλεσαν την πολυπληθέστερη Λαμιώτικη αποστολή.

Τα όρια για τη 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις  13-16/07/2022, έπιασαν 8 κολυμβητές, οι:  Καπούλα Γεωργία, Μεϊδάνη Ισιδώρα, Παπανικολάου Αγγελική, Κούτρας Αργύριος, Μπρέκης Κων/νος, Παπανικολάου Χαράλαμπος, Πασχαλίδης Γεώργιος, Ρίζος Ευάγγελος-Παναγιώτης.

Η αθλήτρια Μεϊδάνη Ισιδώρα, η οποία φιλοξενήθηκε στην Λαμία και γυμνάζεται με την ομάδα την Αναγέννηση, καθώς επίσης και οι αθλητές Μπαχλαβά Μαρία-Χριστίνα, Λάμπρου Γεώργιος-Παρασκευάς, Παπανικολάου Χαράλαμπος και Πασχαλίδης Γεώργιος, κατόρθωσαν να διεκδικήσουν όρια και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ώστε και να επιδιώξουν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακή σχολή.

Η υπεύθυνη τύπου της Αναγέννησης Λαμίας Σεβαστή Γρίβα, εκ μέρους του σωματείου συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά και εύχεται καλή επιτυχία σε όσους κι όσες αγωνιστούν στη 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση