Δήμος Μακρακώμης: 1 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση βλαβών που άφησε ο «Ιανός»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 21:04 Δήμος Μακρακώμης: 1 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση βλαβών που άφησε ο «Ιανός»

Εγκρίθηκε η πρόταση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων…

Την ευχάριστη είδηση της έγκρισης από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ποσού  1.000.000 €  που αφορά την «αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές αρμοδιότητας του Δήμου Μακρακώμης που επλήγη από τη φυσική καταστροφή «ΙΑΝΟΣ» στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2020», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής.

Όπως επισημαίνει «μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τη θετική παρέμβαση - εισήγηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού», εξασφαλίστηκε αυτή η ιδιαίτερα σημαντική χρηματοδότηση.

«Μετά από ακριβής και αναλυτικές προτάσεις για αναγκαία έργα αποκατάστασης υποδομών, διεκδικήσαμε τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις. Με την απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε, μαζί με την Περιφέρεια, στην υλοποίηση τους», προσθέτει ο κ. Χαντζής.

Η φωτογραφία από εκείνο από το πολύ δύσκολο βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2020. Χαντζής (Δήμαρχος) - Σπανός (Περιφερειάρχης) – Κοντογεώργος (τότε Αντιδήμαρχος και νυν Αναπληρωτής Δήμαρχος)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση