Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια από την Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας στη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 19:23 Συγχαρητήρια από την Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας στη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου

Διαβάστε τη συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Λαμίας προς το νεοεκλεγέν ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας. Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι ξενοδόχοι της Λαμίας ο στόχος της αύξησης της επισκεψιμότητας της πόλης είναι κοινός, καθώς θα ενισχύσει όλους τους τομείς της τοπικής οικονομίας:

«Μετά την χθεσινή εκλογική διαδικασία ο Εµπορικός Σύλλογος Λαµίας αλλάζει και αποκτά ένα πλήρως ανανεωµένο Διοικητικό Συµβούλιο µε πρόεδρο τον κο Κεφαλά Ηλία.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λαµίας συγχαίρει τον νέο-εκλεγέντα πρόεδρο, τα µέλη του νέου Δ.Σ. αλλά και όλους τους επαγγελµατίες που έλαβαν µέρος στην εκλογική διαδικασία µε  προθυµία να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και αγορά!

Είµαστε σίγουροι ότι θα έχουµε µια εξαιρετική κοινή συνεργασία, προσπαθώντας να αναβαθµίσουµε και να προάγουµε την πρόοδο της τοπικής µας κοινωνίας.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα θέλαµε να δώσουµε έµφαση στην αύξηση της επισκεψιµότητας της Λαµίας η οποία θα ενισχύσει όλους τους τοµείς της τοπικής οικονοµίας, και φυσικά την εµπορική κίνηση.

Τα πιο θερµά µας Συγχαρητήρια, και να έχετε µια καλή και παραγωγική θητεία