«Οπλοστάσιο» σε σπίτι γυναίκας που συνελήφθη για κλεπταποδοχή (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 15:19 «Οπλοστάσιο» σε σπίτι γυναίκας που συνελήφθη για κλεπταποδοχή (ΦΩΤΟ)

Έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα από τα οποία έπαιρνε τα προϊόντα κλοπής…

Μια 38χρονη Ελληνίδα συνελήφθη τη Δευτέρα (18-7-2022) από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων σχετικά με διάπραξη κλοπών από οικίες, πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο (2) σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) ρολόγια, δυο (2) δαχτυλίδια, σταυρός με αλυσίδα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, που φέρεται ότι είναι προϊόντα κλοπής.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και ισάριθμα κυνηγετικά όπλα, καθώς και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Επίσης κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες καρτών Sim.

Από την έρευνα εξιχνιαστήκαν τρείς (3) κλοπές από οικίες σε περιοχές της Χαλκίδας, οι οποίες είχαν λάβει χώρα τον Μάρτιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους και έχουν ταυτοποιηθεί, δύο νεαρά άτομα 20 και 21 ετών (άνδρας - γυναίκα), για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση