Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρέφει η ετήσια Εμποροπανήγυρη της Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:21 Επιστρέφει η ετήσια Εμποροπανήγυρη της Θήβας

Έπειτα από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Θηβαίων θα πραγματοποιήσει φέτος την ετήσια Εμποροπανήγυρη της Θήβας, η οποία ξεκινά από τις 23 Αυγούστου έως και τις 29 Αυγούστου.

Η έναρξη του παζαριού συμπίπτει με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που τιμά την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου ( εννιάμερα της Παναγίας).

Σύμφωνα με την απόφαση 72/ 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου, η Εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και φέτος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Θήβας (κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη, 200 μ. από την πλατεία και ανατολικά της οδού Οπλ. Βόγκλη).

Η διάθεση των θέσεων των εμπόρων θα γίνει με δημόσια κλήρωση την Παρασκευή, στις 5 Αυγούστου και ώρα 9:00 π.μ., στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας στο Δημαρχείο (Κύπρου 3- είσοδος από το Δημοτικό Parking).

Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορούν να κατατίθενται στον Δήμο Θηβαίων από τις 29 Ιουλίου 2022 έως και τις 8:00 π.μ. της ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης (5 Αυγούστου 2022).

Οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν την προκήρυξη, την αίτηση συμμετοχής, τον κανονισμό λειτουργίας(Απόφαση 72/2022 Δ.Σ.) και το τοπογραφικό διάγραμμα με τις θέσεις που θα διατεθούν από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων (www.thiva.gr).

 Σημειώνεται ότι η αίτηση και τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και με το ταχυδρομείο (ταχυδρομική διεύθυνση Κύπρου 3, 32200, Θήβα) προς το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ή προς το Τμήμα Πρωτοκόλλου ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2262350674 και 2262350672.