Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στο Δίστομο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 19:01 Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στο Δίστομο (ΦΩΤΟ)

H Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Δίστομο Βοιωτίας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 74 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων 23 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν  υδροφόρες του Δήμου και της Περιφέρειας.

Στο σημείο βρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τα δύο μέτωπα που αντιμετωπίζονται με εναέρια και επίγεια μέσα.

Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί  άνεμοι, το σημαντικό όμως είναι ότι δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και κατοικίες, σύμφωνα με την κα Παπαθωμά.

«Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας  και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό. Η Πολιτική μας Προστασία συντονισμένα με τον Δήμο Και τους πυροσβέστες μας συνεχίζουν να επιχειρούν στοχευμένα μέχρι την δύση του ήλιου όπου θα ακολουθήσει άλλος συντονισμός», αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση