Από το 2ο ΕΠΑΛ πρώτη στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 09:25 Από το 2ο ΕΠΑΛ πρώτη στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, Αμαλία Κουραβάνα πέρασε πρώτη στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας 16.300 μόρια.

«Πριν επιλέξω την σχολή έκανα πολλές συγκρίσεις, μέσα στις οποίες με κέρδισε αυτή της Λαμίας. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα πως θα ήμουν η πρώτη μεταξύ των συνομήλικών μου!», λέει στο LamiaReport η Αμαλία που από το Σεπτέμβριο θα είναι πλέον φοιτήτρια στην πόλη της.

Όσο για την οργάνωση του διαβάσματος: «στην αρχή είχα άγχος που με επηρέαζε αρκετά αλλά συνειδητοποίησα με τον καιρό πως δεν έρχεται και το τέλος, καθώς και πως το υπερβολικό διάβασμα σε κρατάει μακριά από την διασκέδαση. Η επιτυχία έρχεται με την απαραίτητη προσπάθεια και συνεχή ενθάρρυνση του εαυτού

Καλή σταδιοδρομία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση