Επιτυχίες στις Πανελλαδικές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 12:44 Επιτυχίες στις Πανελλαδικές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Πολύ καλά πήγαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, καθώς 15 από αυτούς πέρασαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ πέντε εξ αυτών πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις εισαγωγής.

Ειδικότερα, φέτος, απόφοιτος/η του σχολείου κατέλαβε την:

1η θέση στο τμήμα ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) του ΑΠΘ,

5η θέση στο τμήμα ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) του ΕΚΠΑ

5η θέση στο τμήμα ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) του ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

8η θέση ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΛΑΜΙΑ) του ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

4η θέση στο τμήμα ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)του ΑΠΘ

«Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν όλους/ες τους μαθητές/τριες του σχολείου μας που πέτυχαν στις φετινές εξετάσεις».

Ο πίνακας με τις Σχολές επιτυχίας έχει ως εξής:

«Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι κατάφεραν με την προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι η εισαγωγή των μαθητών των ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ (για άλλη μια φορά) όχι μόνο δεν είναι ουτοπία αλλά μπορούν να αριστεύουν», τονίζουν στο συγχαρητήριο μήνυμά τους μαζί με τις ευχές τους για καλή σταδιοδρομία.

«Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε και σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν ή δεν επέλεξαν να συνεχίσουν τις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά επέλεξαν να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στην ειδικότητά τους συμμετέχοντας στο θεσμό της Μαθητείας, καλή επαγγελματική σταδιοδρομία», καταλήγει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση