Αεροπλάνο έστειλε για… μπάνιο την περίεργη τουρίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 09:26 Αεροπλάνο έστειλε για… μπάνιο την περίεργη τουρίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχώς καταγράφονται απρόοπτα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου…

Συνεχίζουν οι επισκέπτες να μην λαμβάνουν υπόψιν τους τις ενδεικτικές πινακίδες για αυξημένη προσοχή και κίνδυνο ατυχήματος κατά την προσγείωση και κυρίως απογείωση των αεροσκαφών.

Δεν πτοούνται ούτε από τα τελευταία ατυχήματα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες. Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το skiathoslife.gr θα δείτε τουρίστρια που προσπάθησε να δει από κοντά την απογείωση αεροσκάφους της transavia να φεύγει και να πέφτει στην θάλασσα από το ωστικό κύμα που δημιουργούν οι τουρμπίνες.

Ευτυχώς η τουρίστρια δεν τραυματίστηκε ενώ για άλλη μια φορά επισημαίνουμε την προσοχή των επισκεπτών για να μην γίνει μοιραίο το θέαμα που προσφέρουν τα αεροσκάφη στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση