Συλλυπητήρια της Αναγέννησης Λαμίας για τον αδικοχαμένο αθλητή της Θανάση Ζέρβα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 16:45 Συλλυπητήρια της Αναγέννησης Λαμίας για τον αδικοχαμένο αθλητή της Θανάση Ζέρβα

Το Δ.Σ., οι προπονητές-τριες και οι αθλητές-τριες του Συλλόγου μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του Ζέρβα Αθανασίου.

Ο Θανάσης διετέλεσε παίκτης στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας και κόσμησε με την παρουσία του το Σύλλογό μας. Πάντα θα θυμόμαστε το δικό του χαμόγελο, τη λεβεντιά και το αδαμάντινο του χαρακτήρος του. Οι αθλητικές επιδόσεις του Θανάση ήταν σπάνιες και γρήγορα συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον συνεργατών-προπονητών του Συλλόγου, όπως ασχοληθεί και με τον στίβο.

Καλό σου ταξίδι Θανάση, εμείς θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε και το γλυκό σου χαμόγελο, το φωτεινό σου βλέμμα, θα μας συντροφεύουν πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση