Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες αμαξοστοιχίας - Η καταγγελία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 23:27 Νέα απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες αμαξοστοιχίας - Η καταγγελία

Επιβάτες της αμαξοστοιχίας intercity 58 μας έστειλαν την παρακάτω καταγγελία, σχετικά με την ποιότητα του ταξιδιού τους σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι η εταιρία περιορίστηκε να τους πει ότι υπεύθυνος είναι ο συνοδός και να κάνουν τα παράπονά τους στη σχετική φόρμα!

Μόλις την περασμένη Πέμπτη (28/7) το υπερσύγχρονο «Βέλος» έμεινε στη μέση του πουθενά και η Hellenic Train μετά τη γενική κατακραυγή προχώρησε σε ανακοίνωση ρίχνοντας το φταίξιμο στις ατέλειες των υποδομών. Τώρα που αφορά πρόβλημα της αμαξοστοιχίας περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα απαντήσουν.

Η καταγγελία:

«Σήμερα, 31.7.2022 στο τρένο intercity 58 ζητήθηκε από την αρχή του ταξιδιού να ανοίξει ο κλιματισμός του βαγονιού 3.

 Αυτή τη στιγμή 5.30, 2 ώρες μετά την έναρξη του ταξιδιού ο προϊστάμενος, ο οποίος με φοβερή αγένεια ΑΡΝΉΘΗΚΕ να δώσει το όνομα του, ήρθε κ άνοιξε τα παράθυρα του βαγονιού δηλώνοντας μας "κ τι θέλετε να σας κάνω εγώ! Έκανα 3 φορές reset."

Απαράδεκτες και απανθρωπες οι συνθήκες θερμοκρασίας εντός του χώρου. Απόλυτη απουσία ενδιαφέροντος απέναντι στους επιβάτες που ΣΥΝΟΛΙΚΆ παραπονεθηκαν.

Αιτουμαστε ως ελάχιστη αποζημίωση την επιστροφή του συνόλου των χρημάτων μας γι αυτό το άθλιο ταξίδι. Ακολουθούν τα email όσον εκδήλωσαν ενδιαφέρον να καταγγέλλουν το γεγονός. Αναμένουμε όλοι εξίσου άμεση απάντηση στο δίκαιο αίτημα μας.»

Επιπλέον, έγινε επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας προς γνωστοποίηση του περιστατικού και η απάντηση ήταν ότι υπεύθυνος για αυτό επιβαίνοντες ο συνοδός του τρένου και οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Παρέπεμψαν στην φόρμα παραπόνων στο site.

Οι επιβαίνοντες…»..