Στη ΜΕΘ ο 6χρονος που τον δάγκωσε ροτβάιλερ - Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 09:45 Στη ΜΕΘ ο 6χρονος που τον δάγκωσε ροτβάιλερ - Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια που περιέθαλψε το 6χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση από ένα σκυλί Ροτβάιλερ, χθες (30.07.2022) στον Λιμνιώνα της Εύβοιας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να το κρατήσουν ζωντανό.

Μετά την φονική επίθεση από το σκυλί στην Εύβοια, η νοσηλεύτρια του μικρού, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι ήταν ένα από τα σοβαρότερα περιστατικά που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

«Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ψαχνών μαζί με τους γονείς και τον ιδιοκτήτη του σκύλου, το παιδί ήταν ήσυχο και συνεργάσιμο με τους γιατρούς ενώ οι γονείς ήταν σε κατάσταση σοκ. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο».

Η κατάληξη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, αφού φαίνεται ότι το σκυλί είχε στόχο το λαιμό του παιδιού. «Το τραύμα του παιδιού στο πίσω μέρος του κρανίου του ήταν πάρα πολύ μεγάλο» δήλωσε η νοσηλεύτρια.

Το 6χρονο αγόρι από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Το χρονικό της επίθεσης 

Ο εξαγριωμένος σκύλος ροτβάιλερ επιτέθηκε και δάγκωσε το αγοράκι 6 ετών στον Λιμνιώνα της Εύβοιας.

Ο σκύλος ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία της Εύβοιας και επιτέθηκε στο αγόρι. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 6χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά, στο Κ.Υ. Ψαχνών και από εκεί μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα

Σωστή ανατροφή 

Στο MEGA μίλησε ο Κώστας Μαρτίνης, εκπαιδευτής σκύλων, σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κάποιος που έχει ένα ροτβάιλερ.

«Ουσιαστικά, όταν μιλάμε για ένα ροτβάιλερ πάντα ξεκινάμε με το εξής, αν ο άνθρωπος που το έχει μπορεί να χειριστεί ένα ροτβάιλερ υπεύθυνα, να το μεγαλώσει σωστά. Το ροτβάιλερ πρέπει να του δώσεις το βαθμό της κοινωνικοποίησης πάνω από το μέσο όρο, ειδικά για τα παιδιά να τ’ αγαπήσουν».

Ο 6χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων έπειτα από πολύωρο χειρουργείο.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση