Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στερεά: Μία ενδεκάδα συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 14:23 Στερεά: Μία ενδεκάδα συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνεχείς έλεγχοι με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσής τους…

Έντεκα (11) άτομα συνελήφθησαν, το τετραήμερο από μεσημβρινές ώρες της 29-07-2022 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 01-08-2022, σε περιοχές της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας και της Φωκίδας, μετά από αστυνομικές επιχειρήσεις αλλά και συστηματικούς ελέγχους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του ΑΤ Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας (2 άτομα), του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων (2 άτομα), της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας (2 άτομα), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του ΑΤ Ιστιαίας (2 άτομα), της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Ειδικότερα, σε (8) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.   

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι επιχειρήσεις και έλεγχοι αυτοί, θα είναι διαρκείς πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας», επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου.