Ζαλίστηκε κι έπεσε μέσα στο πλοίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 12:53 Ζαλίστηκε κι έπεσε μέσα στο πλοίο

Πτώση τουρίστα σε βραχώδη περιοχή της Σκοπέλου…

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, το πρωί της Δευτέρας (1/8), ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” από Βόρειες Σποράδες για Βόλο, 44χρονος επιβάτης, Έλληνας υπήκοος, έχασε τις αισθήσεις του εντός του πλοίου, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.

Στον 44χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μέλη του πληρώματος του πλοίου, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που περίμενε στο λιμάνι. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Γ.Ν. Βόλου “ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ” για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Επίσης από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου διενεργείται προανάκριση για ένα άλλο ατύχημα που σημειώθηκε σε βραχώδη περιοχή της Σκοπέλου. Συγκεκριμένα 59χρονος Γάλλος τουρίστας βρέθηκε στη θάλασσα πέφτοντας από τα βράχια στην περιοχή του Αγνώντα.

Ο άνδρας περισυνελέγη από διερχόμενο ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στον λιμένα Αγνώντα. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και από κει στο Αχιλλοπούλειο καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση