Συναγερμός στην Ελασσόνα για εξαφάνιση κτηνοτρόφου και τουρίστα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 14:13 Συναγερμός στην Ελασσόνα για εξαφάνιση κτηνοτρόφου και τουρίστα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 50χρονου κτηνοτρόφου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της Κρανέας Ελασσόνας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, σύμφωνα με το larissanet.gr πυροσβέστες, που είχαν κινητοποιηθεί για την ανεύρεσή του, τον εντόπισαν σε ρεματιά.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για προληπτικό έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του.

Πριν καλά καλά κλείσουν τη συγκεκριμένη επιχείρηση, οι άνθρωποι της πυροσβεστικής έλαβαν και νέα κλήση στο «112» για Πολωνό τουρίστα που χάθηκε στην περιοχή!

Όλα εξελίχθηκαν πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης όταν δόθηκε το σχετικό σήμα με την Πυροσβεστική να κινητοποιεί ένα όχημα από την περιοχή της Ελασσόνας, όπως επίσης και ένα όχημα από την περιοχή της Κατερίνης.

Τελικά λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι ο άνδρας εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση από πυροσβέστες της Ελασσόνας μεταξύ Κοκκινοπηλού και Πέτρας.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε από τη στιγμή που άφησε το αυτοκίνητό του και επέλεξε να κινηθεί με τα πόδια, με αποτέλεσμα να χαθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση