Ταχύπλοο έβαλε νερά στο στενό του Καφηρέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 15:08 Ταχύπλοο έβαλε νερά στο στενό του Καφηρέα

Ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι της Καρύστου…

Ενημερώθηκε, το πρωί της Δευτέρας (1/8) η Λιμενική Αρχή Καρύστου, ότι το ταχύπλοο σκάφος “ΤΖΟΚΕΡ” σημαίας Πολωνίας, με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 0,5 ν.μ. από την παραλία “ΠΟΤΑΜΙ” - Στενό Καφηρέα, παρουσίασε εισροή υδάτων.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν το επαγγελματικό - τουριστικό σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” με στέλεχος του Λιμενικού και το αλιευτικό “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”. Το “ΤΖΟΚΕΡ”, με τη συνδρομή του αλιευτικού, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Καρύστου, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Τ/Χ -Α/Ψ “ΤΖΟΚΕΡ” μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση