Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Λαμία και Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 09:15 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Λαμία και Αταλάντη

Τετάρτη και Πέμπτη…

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) μέσω των αρμόδιων γραφείων σε Αταλάντη και Λαμία, ενημέρωσε για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γραμμές μεταφοράς των ανωτέρω περιοχών.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022  λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, από τις 14:00’ έως τις 15:00’ θα γίνουν  προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Αταλάντη, Μεγαπλάτανο και Γουλέμι.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022  λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης από τις 11:00’ έως τις 15:00’ θα γίνουν  προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Λαμία σε τμήμα του ΔΔ Ροδίτσας, καθώς και σε τμήμα δικτύου το οποίο οδεύει παράλληλα με την ΕΟ Λαμίας – Δομοκού (δεξιό τμήμα) από το ύψος του ICE έως την αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ.

Επίσης, θα γίνουν 10λεπτες διακοπές ρεύματος περί τις 11:00’ και τις 15:00’ στην περιοχή του παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών από το ύψος του STAR έως τα Μάρμαρα Ποντίκας, καθώς και σε τμήμα του δικτύου από τον Υ/Σ της ΔΕΗ Λαμίας έως την διασταύρωση του ICE για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση