Απανωτά τροχαία με τέσσερις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 19:20 Απανωτά τροχαία με τέσσερις τραυματίες

Σε Χαλκίδα και Ψαχνά…

Τέσσερα σοβαρά τροχαία ατυχήματα με λίγες ώρες διαφορά σημειώθηκαν την Τρίτη (2/8) σε Χαλκίδα και Ψαχνά, με συνολικό απολογισμό τέσσερις τραυματίες και αρκετές υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα σε δύο από αυτά είχαμε τραυματισμούς και συγκεκριμένα στις 16:00’ στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου στη Χαλκίδα φορτηγό που οδηγούσε 61χρονος και είχε κατεύθυνση προς Νέα Αρτάκη, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με οδηγό 60χρονη και συνοδηγό 38χρονη.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι οδηγοί και των δύο οχημάτων και πιο ελαφριά η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Χαλκίδας.

Το άλλο τροχαίο με τραυματισμό σημειώθηκε στις 19:30’ στην επαρχιακή οδό Ψαχνών - Νέας Αρτάκης, όταν εξετράπη μηχανή που οδηγούσε 60χρονος, θέλοντας πιθανόν να αποφύγει φορτηγό που οδηγούσε 58χρονος και κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Συνέπεια της εκτροπής ήταν ο μοτοσυκλετιστής να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άλλα δύο τροχαία σύμφωνα με το eviatop (από όπου και οι φωτογραφίες), είχαμε στη Κάνηθο το πρωί της ίδιας μέρας και στον Άγιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Στην πρώτη περίπτωση σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Στο δεύτερο ατύχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να βρεθεί σε διπλανά χωράφια στο ύψος της Καμαρίτσας. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίσθηκε και βγήκε μόνος του στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς.

Το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας και το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων, κατέγραψαν ανά περιοχή αρμοδιότητας τα παραπάνω τροχαία ατυχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση