Συνεχίστηκαν οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς και τον Ιούλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 21:17 Συνεχίστηκαν οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς και τον Ιούλιο

Σε Στυλίδα, Χαλκίδα και Γαλαξίδι. Ενημερωτικό περίπτερο στο Φεστιβάλ Οίτης…

Ο Ιούλιος ήταν μήνας ποικίλλων δράσεων για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Πυρήνα του έργου της Κινητής Μονάδας αποτέλεσαν οι εξορμήσεις σε περιοχές εκτός του νομού Φθιώτιδας με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις υπηρεσίες που παρέχει το ΚΕΘΕΑ.

Το Προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε Στυλίδα, Χαλκίδα και Γαλαξίδι, σε ανοιχτούς χώρους που ευγενικά παραχωρήθηκαν από τους αντίστοιχους Δήμους.

Επιπλέον, στον Δήμο Χαλκιδέων το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησαν παρεμβάσεις στο πεδίο για χρήστες ουσιών με υπηρεσίες συμβουλευτικής και παροχή επισιτιστικών ειδών.

Τέλος, για δεύτερη συνεχή χρονιά και καθ’ όλο τον Ιούλιο, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με την ευγενική παραχώρηση άδειας από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Οίτης στα Λελέϊκα Υπάτης, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με ενημερωτικό περίπτερο με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση