Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 09:04 Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος δημοσιεύει πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις παρακάτω ειδικότητες: Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος, Ψυχολόγος, Κοινωνικός/-ή Λειτουργός ή/και Κοινωνικός Επιστήμονας, Νοσηλευτής/-τρια, Φυσικοθεραπευτής/ -τρια και Διοικητικός/η Υπάλληλος.

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος στο πλαίσιο του έργου Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στη Ψύχωση, που προτίθεται να υλοποιήσει, αναζητά συνεργάτες που θα αποτελέσουν την πολυκλαδική θεραπευτική ομάδα.

Η διάρκεια του έργου ορίζεται στους 18 μήνες και αφορά στην έγκαιρη ανίχνευση, αντιμετώπιση και υποστήριξη ατόμων νεαρής ηλικίας που βιώνουν τα πρώτα συμπτώματα ψυχικών διαταραχών.

Οι επιθυμητές ειδικότητες είναι:

Ψυχίατρος

Απαραίτητα προσόντα: Τίτλος ειδικότητας ψυχιατρικής, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, βεβαίωση εγγραφής σε ιατρικό σύλλογο, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Μεταπτυχιακός ή Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών. Τεκμηριωμένη εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στην διεύθυνση
Μονάδων Ψυχικής Υγείας ή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία 5 ετών σε ανάλογες Μονάδες.

Παιδοψυχίατρος

Απαραίτητα προσόντα: Τίτλος ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, βεβαίωση εγγραφής σε ιατρικό σύλλογο, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Επιθυμητά: Τεκμηριωμένη εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε εξωνοσοκομειακές μονάδες ψυχικής υγείας.

Ψυχολόγος

Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Επιθυμητά: Διετής εργασιακή εμπειρία σε εξωνοσοκομειακές μονάδες ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή και διδακτορικός, ψυχοθεραπευτική εξειδίκευση

Κοινωνικός/-ή Λειτουργός ή/και Κοινωνικός Επιστήμονας

Απαραίτητα προσόντα:  Πτυχίο κοινωνικής εργασίας/ή κοινωνικών επιστημών και άδεια άσκησης επαγγέλματος όπου απαιτείται, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Επιθυμητά: Διετής εργασιακή εμπειρία σε εξωνοσοκομειακές μονάδες ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή και διδακτορικός, ψυχοθεραπευτική εξειδίκευση

Νοσηλευτής/-τρια

Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο νοσηλευτικής ΠΕ/ΤΕ και άδεια άσκησης επαγγέλματος, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Επιθυμητά: διετής εργασιακή εμπειρία σε εξωνοσοκομειακές μονάδες ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών συναφής με τη ψυχική υγεία. .

Φυσικοθεραπευτής/ -τρια

Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Φυσικοθεραπείας ΤΕ και άδεια άσκησης επαγγέλματος, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Επιθυμητά: Διετής εργασιακή εμπειρία σε εξωνοσοκομειακές μονάδες ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών συναφής με τη ψυχική υγεία ή/και στην Ειδική Αγωγή.

Διοικητικός/η Υπάλληλος

Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο ΤΕ διοίκησης, αποδεικτικό γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, καλή γνώση αγγλικών, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Επιθυμητά: Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε θέση γραφείου, με υποβολή σχετικής βεβαίωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που διαθέτουν τα προσόντα που περιγράφονται παραπάνω ανά θέση καλούνται να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως την 19/8/2022 αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με τη μορφή Europass, με σαφή αναφορά στα στοιχεία άδειας άσκησης επαγγέλματος και τους τίτλους σπουδών (πτυχίο/α).

Οι ως άνω θέσεις θα καλυφθούν εφόσον αναλάβουμε την υλοποίηση του σχετικού έργου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2231066377, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 με 14:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα αναφερόμενα στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσωπικά δεδομένα, όπως συγκεκριμενοποιούνται στην παρούσα αίτησή μου και στα συνημμένα αυτής, ενημερώθηκα ότι συλλέγονται αποκλειστικά προς το σκοπό εξέτασης της αιτήσεώς μου για το ενδεχόμενο
σύναψης συμβάσεως εργασίας ή έργου και για την επικοινωνία μαζί μου προς το σκοπό αυτό. Σε περίπτωση που συναφθεί η σύμβαση, τα δεδομένα μου τυγχάνουν επεξεργασίας για τις ανάγκες της συμβάσεως αυτής, οπότε και θα ενημερωθώ σχετικά εκ νέου. Στη συνέχεια τα δεδομένα μου διαγράφονται με ασφαλή τρόπο. Για λοιπά θέματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και τα σχετικά δικαιώματά μου έλαβα γνώση ότι μπορώ να ενημερωθώ από την ιστοσελίδα του φορέα
 https://ekpse.gr/, σύνδεσμος «Πολιτική Απορρήτου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση